Puheenjohtaja

Jaana Rautanen

050 308 2934

andersson.jaana85@gmail.com

Moi, olen Jaana Rautanen parturi-kampaamo yrittäjä. Yrittäjä olen ollut jo vuodesta 2005 asti. Yrittäjänaisiin liityin vuonna 2018. Järjestötoiminnasta tuli nopeasti itselle tärkeää. Olen saanut paljon vertaistukea ja uusia ystäviä.

Sihteeri

Mari Savinko-Jaakkola

040 594 0450

mari@msj-tilit.fi

Olen iloinen tilitoimiston hengetär Kehräämöltä. Numeroita olen laittanut järjestykseen jo kohta 6 vuotta. Nykyään meitä pyörittää numeroita jo 2 henkilöä. Nautin tavattomasti työstäni ja ihanista asiakkaistani. Olen myös yrittäjän puoliso ja 3 pojan äiti.

Wilma Väre, talousvastaava

Talousvastaava

Wilma Väre

040 706 7088

wilma@tilivare.fi

Oon Wilma Väre. 25 vuotias kirjanpitäjä ja taloushallinnon asiantuntija. Samoja hommia oon tehnyt noin kuusi vuotta. Harrastan fitnessurheilua ja kilpailen virallisissa kisoissa eli urheilu myös lähellä sydäntä.

Tiedottaja

Karoliina Laaksonen

karoliina.laaksonen@outlook.com

040 524 5722

Heippa! Olen Karoliina Tammelasta ja toimin hyvinvointialalla yrittäjänä. Nautin työstäni Personal trainerina, Life coachina ja Ravintovalmentajana, yrittäjyyttä on takana vuodesta 2016 asti. Sydäntäni lähellä on auttaa asiakkaitani voimaan hyvin ja kohottamaan kuntoaan, hyvä olo & hyvä mieli. Vapaa-aika kuluu perheemme kahden pienen lapsen kanssa sekä intohimoisessa liikunnan harrastamisessa, viimeisimpänä triathlon on vienyt mennessään. Morjenstetaan kylillä!

Jäsenrekisterivastaava

Amanda Harju

045 101 6909

amandaaharju@gmail.com

Moikka! Olen Amanda, 21 vuotias jokapaikanhöylä. Meillä on äitini kanssa ihana kotimaisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin kohdistuva puoti ja verkkokauppa Puhtoinen. Samalla opiskelen ensihoitajaksi ja teen töitä siellä ja täällä. Yrittäjyys on ollut hyvin lähellä sydäntä pienestä asti ja tämä aina kannustanut kohti omia unelmia. Voit olla minuun yhteydessä jos jäsenyyteen liittyvät asiat mietityttävät.

Elise Anttinen, jäsenrekisterivastaava

Elise Anttinen

040 840 4647

elise.anttinen@surffi.net

Monitoimiyrittäjänä tätä nykyä. 101-vuotias taloni Hunajakoto, jota olen remontoinut ja sisustanut huolella itselleni vuodesta 2004 avasin 2010 yläkerran talosta matkailukäyttöön majoitustiloiksi – siis matkailuyrittäjä. Tätä kautta tutustuin Yrittäjänaisiin! Floristiikan palvelut (koulutus ja tilaustyöt) ovat muiden kiireiden alta väistyneet. Taannoin yrittäjänaisten hallituksen kokouksessa tulin ottaneeksi vastaan kollegalta uuden haasteen: kiinteistökauppias! Tähän olen sittemmin kouluttautunut ja teen työtä intohimoisesti hyödyntäen myös ”remonttireiskataustaani” – osin jo vuosikymmenten takaa. Yhdessä olemme todellakin enemmän!

Kati Länsikylä

044 5298 148

studio@katilansikyla.fi

Moikka! Olen Kati Länsikylä ammattivalokuvaaja Forssasta. Olen toiminut ammattivalokuvaajana 22 vuotta, joista yrittäjänä kohta 10 vuotta. Teen työtäni niin kuluttajille kuin yrityksille ja toimin alallani mentorina opiskelijoille. Koulutan valokuvausta opistoissa sekä tilauksesta esim suoraan yrityksille. Liityin Yrittäjänaisiin heti oman yrityksen perustettuani ja päädyin ensimmäisenä yrittäjävuotenani hallitukseenkin eli olen nyt toista kertaa FSYNIN hallituksessa.