Syyskuu meni nopeasti ja lokakuun ensimmäinen päivä päästiin nauttimaan yhdistyksen upeista 75-vuotisjuhlista. Kiitos kaikille osallistuneille ja paljon onnea vielä kaikille palkituille, olette ne ansainneet! ❤️ Juhlissa oli rento tunnelma ja mukavia tapaamisia.

Loka-marraskuussa on tulossa mukavia yritysvierailuja yhdistyksen jäsenien yrityksiin.  Samalla voidaan inspiroitua toisten yritystarinoista ja löytää uusia ystäviä tai vaikka yhteistyökumppaneita. Forssan Joulunavaus lähestyy myös kovaa vauhtia!

Tulevia tapahtumia: 

  • 27.10. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia tulevasta syksystä ja talvesta rennoissa merkeissä. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 8.11. kello 18 Yritysvierailu Hyvinvointihotelli Luppo / Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus / Oiva Työterveys. Kiireen kesytystä ja tutustumista toimintaan, merkitse osallistumisesi Facebookin tapahtumaan.
  • 22.11. kello 18 Yritysvierailu Kauneushoitola Tuhkimo Tutustumista Tuhkimon toimintaan ja Hypoxi-hoitoon. Tuotteita alennettuun hintaan ja mahdollisuus meikkidemoon. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan.
  • 27.11. Forssan Joulunavaus järjestäjinä Forssan Seudun Yrittäjänaiset Ry Tapahtumaan kerätään sponsoreita sekä apukäsiä, jotta saadaan järjestettyä upea tapahtuma. Paikalle on tulossa mm. puuroa, poneja, koiravaljakko sekä tietysti joulupukki. Sponsorilaput on lähetetty teille kaikille sähköpostiin. Sähköpostista löydät vaihtoehdot Joulunavauksen sponsorointiin, varoilla mahdollistetaan maksuton tapahtuma yleisölle.
  • 1.12. kello 18 Forssan kaupungintalon vierailu Onko mielessäsi jokin aihe tai idea Forssan kehittämiseen, jota haluat kaupungin työntekijöiltä kysyä. Kysymykset ja aiheet voi lähettää jo ennakkoon tähän sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumiset tähän yrittäjänaisten sähköpostiin 21.11.mennessä, ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Syksyllä tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Terveisin

Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus 🌸