Kuluneen kuukauden aikana on ollut kivoja yhteisiä tapahtumia, herkullista aamupalaa sekä yritysvierailua Luppoon, Oivaan ja Kutomolle. Vähintäänkin yhtä kivoja tapahtumia on tulossa marras- ja joulukuun aikana. Jos olet kiinnostunut järjestämään keväälle mukavaa tapahtumaa, esim. muotinäytöstä tai mielessäsi on mielenkiintoinen puhuja tai muita ideoita, laita viestiä 0405245722/ Karoliina Laaksonen

Tulevia tapahtumia marras- ja joulukuussa: 

  • 27.11. kello 16-18 FORSSAN JOULUNAVAUS JÄRJESTÄJINÄ FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 
    Forssan torilla on tarjolla riisipuuroa, poniajelua, koiravaljakko sekä tietysti joulupukki jakamassa karkkia. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka lähditte sponsoroimaan Forssan Joulunavausta ja mahdollistatte sen järjestämisen. ❤️ Vielä tarvitaan apukäsiä puuron jakamiseen. Ilmoittaudu Facebookin julkaisussa vapaaehtoiseksi. Joulunavaus on hyvänmielen tapahtuma, jossa on kiva olla ja tehdä yhdessä hyvää!❤️
  • 29.11. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia tulevasta syksystä ja talvesta rennoissa merkeissä. Aamupalan hinta 12€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 1.12. kello 18 Forssan kaupungintalon vierailu Onko mielessäsi jokin aihe tai idea Forssan kehittämiseen, jota haluat kaupungin työntekijöiltä kysyä. Kysymykset ja aiheet voi lähettää jo ennakkoon tähän sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumiset tähän yrittäjänaisten sähköpostiin 21.11.mennessä, ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.
  • 13.12. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia tulevasta syksystä ja talvesta rennoissa merkeissä. Aamupalan hinta 12€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 16.12. kello 18 Yrittäjänaisten perjantaiglögit Pikku Pistrinassa Tervetuloa viettämään joulukuista perjantai-iltaa rennosti glögin tai muun maukkaan juoman merkeissä. Muista ilmoittautua Facebookin tapahtumaan!

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Terveisin

Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus 🌸