Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja meillä on keväällä Yrittäjänaisille mukavia tapahtumia tiedossa. Toivotaan tästä vuodesta rentoa ja menneiden vuosien jälkeen ehkä jopa ihan tavallinen vuosi voisi olla tervetullut. Joka tapauksessa, pidetään pyörät pyörimässä ja tehdään parhaamme. Kannatetaan paikallisia yrityksiä ja etenkin Yrittäjänaisia. ❤️ 

Tulevia tapahtumia: 

  • 17.1. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti  kuulumisia ja ajatuksia tulevasta vuodesta yhdessä. Aamupalan hinta 12€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 22.3. kello 18:30 Forssan seudun Yrittäjänaiset Ry:n vuosikokous Merkitse tämä jo kalenteriisi!Kokouksessa valitaan uusi hallitus tulevalle vuodelle sekä käydään tulevaa ja mennyttä läpi. Oletko sinä kiinnostunut liittymään mukaan hallituksen toimintaan. Laita viestiä tähän sähköpostiin kiinnostuksesta tai voit päättää asiasta vaikka vasta kokouksessa. Paikka tarkentuu myöhemmin. Olette kaikki oikein tervetulleita mukaan kokoukseen!

Meidän on aika tilata yhdistykselle uusia onnitteluadresseja / -kortteja. Onko sinulla ideoita, ajatuksia tai siihen sopivia kuvia? Laita ehdotuksesi tai ideasi sähköpostilla. Olemme avoinna kaikenlaisille ideoille!

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Terveisin

Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus