Päivät pitenevät ja valon määrä lisääntyy. Kevättä ja kesää odotellaan jo kovasti. Maaliskuussa meillä on vuosikokous, jossa valitaan uusi hallitus, oletko sinä kiinnostunut liittymään mukaan hallituksen mukavaan ja rentoon porukkaan? 

Tulevia tapahtumia: 

  • 14.2. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Villa Forssissa,  Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti  kuulumisia ja ajatuksia tulevasta vuodesta yhdessä. Aamupalan hinta 12€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 22.3. kello 18:30 Forssan seudun Yrittäjänaiset Ry:n vuosikokous Pikku Pistrinassa Merkitse tämä jo kalenteriisi!Kokouksessa valitaan uusi hallitus tulevalle vuodelle sekä käydään tulevaa ja mennyttä läpi. Oletko sinä kiinnostunut liittymään mukaan hallituksen toimintaan? Laita viestiä tähän sähköpostiin kiinnostuksesta tai voit päättää vaikka vasta kokouksessa. Olette kaikki oikein tervetulleita mukaan kokoukseen!

Vinkki: Hämeenlinnan seudun Yrittäjänaiset järjestävät pe 10.3. kello 18 koulutuksen mahtavan Sointu Borgin kanssa. Kaikille Suomen yrittäjänaisten jäsenille lipun hinta on 30€/henk, sisältää koulutuksen lisäksi vähän herkkuja ja kuohuvaa. Lippuja tarjolla sähköpostilla hameenlinna@yrittajanaiset.fi. aina 3.3.2023 asti tai niin kauan kuin niitä riittää. Tapahtuma on siis perjantaina 10.3.2023 klo 18.00 Parkki Business Parkin tapahtumatorilla, Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna. Lisätietoja Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten Facebook sivulta.

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille keväällä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Terveisin,
Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus