Päivät pitenevät ja valon määrä lisääntyy. Ihana kun aamut ovat jo valoisia ja illankin mitta on pidentynyt. Tulevaa kevättä ja kesää odotellaan jo kovasti, olkoon se lämmin ja aurinkoinen. Maaliskuussa meillä on Forssan Seudun Yrittäjänaiset Ry:n vuosikokous, jossa valitaan uusi hallitus. Oletko sinä kiinnostunut liittymään mukaan hallituksen mukavaan ja rentoon porukkaan? Muista ilmoittautua kokoukseen 🙂 

Tulevia tapahtumia: 

  • 22.3. kello 18:30 Forssan seudun Yrittäjänaiset Ry:n vuosikokous Pikku Pistrinan alakerrassaKokouksessa valitaan uusi hallitus tulevalle vuodelle sekä käydään tulevaa ja mennyttä läpi. Oletko sinä kiinnostunut liittymään mukaan hallituksen toimintaan? Laita viestiä tähän sähköpostiin kiinnostuksesta tai voit päättää vaikka vasta kokouksessa. Kaikki mukaan vuoden tärkeimpään kokoukseen! Merkitse osallistumisesi Facebookin tapahtumaan tai laita sähköpostilla ilmoittautumisesi, näin osataan varautua tarjoiltavilla.
  • 28.3. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa,  Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti  kuulumisia ja ajatuksia tulevasta keväästä yhdessä. Aamupalan hinta 12€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 14.4. kello 17:30-19:30 Ilta Rykkerillä. Huhtikuisena perjantai-iltana luvassa on Yritystoiminnan esittelyä ja tietopaketti kankaanpainannasta, kahvittelua sekä mahdollisuus kokeilla itse kankaanpainantaa. Pieni pellavapyyhe (40x55cm) neutraalin pellavan värissä. Tuote ommellaan valmiiksi. Illan hinta on 55€/ hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@rykkeri.fi 
  • 24.5. kello 18 tulossa yritysvierailu Kauneushoitola Tuhkimoon. Lisätietoja tulossa.

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille keväällä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Terveisin

Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus 

(vikaa kertaa tällä kokoonpanolla)