Valon määrä lisääntyy ja sitä kautta myös energia. Ihmiset lähtevät kodeistaan liikkeelle ja ulos. Nautitaan tästä lisääntyvän valon määrästä! Viime kuussa pidettiin vuosikokous, jossa valittiin uusi hallitus seuraavalle vuodelle. Kaikkea kivaa tapahtumaa on tiedossa ja suunnitteilla, joista osa tuossa alapuolella. Tule yhteen tai vaikka kaikkiin tapahtumiin, tervetuloa!

Tulevia tapahtumia: 

  • 14.4. kello 17:30-19:30 Ilta Rykkerillä. Huhtikuisena perjantai-iltana luvassa on Yritystoiminnan esittelyä ja tietopaketti kankaanpainannasta, kahvittelua sekä mahdollisuus kokeilla itse kankaanpainantaa. Pieni pellavapyyhe (40x55cm) neutraalin pellavan värissä. Tuote ommellaan valmiiksi. Illan hinta on 55€/ hlö. Sitovat ilmoittautumiset info@rykkeri.fi 
  • 24.4. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa,  Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti kuulumisia ja ajatuksia tulevasta keväästä yhdessä. Aamupalan hinta 12€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 10.5. Sijoitusilta Säästöpankissa kello 18 Mukava ilta yrittäjänaisten kanssa. Luvassa asiaa sijoittamisesta sekä iltapalaa ja viiniä. Sitovat ilmoittautumiset tiina.lepola@saastopankki.fi, muista ilmoittaa myös mahdolliset allergiat.
  • 24.5. kello 18 Yritysvierailu Kauneushoitola Tuhkimoon.Esittelyssä Tuhkimon tarina ja palvelut. Rennossa illassa tarjolla skumppaa ja pientä purtavaa. Esittelyssä myös Hypox-hoito. Ilmoittaudu Facebookin tapahtumaan.
  • 26.5. kello 10-17 Yrittäjänaisten kevätseminaari Helsingissä. Luvassa Kannattavaa kasvua ja parempaa bisnestä, seminaarissa loistavia puhujia mm. Noora Fagerström. Asiapitoisia ja inspiroivia puheenvuoroja, yhdessäoloa, verkostoitumista, iloa ja naurua. Tapahtuma päättyy yhteiseen coctail-tilaisuuteen.
  • Syksyllä syyskuun 29.-30.9.2023 Yrittäjänaispäivät ja liittokokous Levillä.

Haluatko järjestää vielä yritysvierailun Yrittäjänaisille keväällä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua hallituksen jäsenvastaava Amanda Harjulta.

Tägää Instagramissa @forssanseudunyrittajanaiset julkaisuihin, niin voimme jakaa niitä stooreissa ja näin saat postauksille lisää näkyvyyttä.

Myös Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry -Jäsensivustolle voit jakaa yrityksesi postauksia, kamppiksia jne. Sitä kannattaa hyödyntää!

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Terveisin
Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus 
Tiina, Wilma, Karoliina, Kati, Cilla, Johanna ja Jaana
Kuvasta puuttuu Amanda ja Jaana