Kesä on jo ovella ja toppatakit saa heittää kohta hetkeksi komeroon. Nautitaan auringosta, lämmöstä ja Forssan seudun erilaisista tapahtumista! Muista hyödyntää Forssan seudun Yrittäjänaisten Facebook ryhmää sekä tägätä Instagram postauksiin ja stooreihin @forssaneudunyrittajanaiset, niin koetamme jakaa niitä mahdollisuuksien mukaan stooreihin, jotta saadaan lisää näkyvyyttä. Olisi mukava, jos jokainen teistä jakaisin oman yrityksen julkaisun tai kirjoittaisi esittelyn itsestään Facebookin ryhmään, kuka on ja mitä tekee! Näin tutustutaan toisiimme paremmin, eikä sitä tiedä mitä yhteistyökuvioita sieltä kehkeytyy. Yhdessä olemme enemmän!

Tulevia tapahtumia: 

  • 17.5. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa,  Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti kuulumisia ja ajatuksia tulevasta keväästä yhdessä. Aamupalan hinta 15€. Muista merkitä osallistumisesi Facebookin tapahtumaan!
  • 24.5. kello 18 Yritysvierailu Kauneushoitola Tuhkimoon. Esittelyssä Tuhkimon tarina ja palvelut. Rennossa illassa tarjolla skumppaa ja pientä purtavaa. Esittelyssä myös Hypox-hoito. Ilmoittaudu Facebookin tapahtumaan!
  • 26.5. kello 10-17 Yrittäjänaisten kevätseminaari Helsingissä. Luvassa Kannattavaa kasvua ja parempaa bisnestä, seminaarissa loistavia puhujia mm. Noora Fagerström. Asiapitoisia ja inspiroivia puheenvuoroja, yhdessäoloa, verkostoitumista, iloa ja naurua. Tapahtuma päättyy yhteiseen coctail-tilaisuuteen. 
  • 28.5. kello 10-14 Lempipäivä Hyvinvointihuone Lempipaikassa. Luvassa kropan herättelyä kevyellä treenillä ja vetristymistä Fasciamethod- kehonhuollolla. Rentoutusta Äänimaljoilla sekä jokainen saa tehdä omista unelmistaan kartan ja haaveilla tulevaisuudesta niin, että kaikki on mahdollista sinulle ❤️ tarjolla myös kevyt brunssi Unelmakartan teon lomassa. Hinta 49€ Yrittäjänaisten jäsenille ja muille 60€. Ilmoittautumiset whatsapp-viestillä 0405245722 / PT Karoliina tai sähköpostilla karoliina.laaksonen@outlook.com. Tervetuloa viettämään rento aamupäivä kehoa ja mieltä liikuttaen ja rentouttaen!
  • 9.6. kello 19 Perjantaiskumppa Pikku Pistrinassa Tervetuloa mukaan Yrittäjänaisten yhteisille After Workeille! Voit nauttia lasin skumppaa, kahvin tai muita virvokkeita rennossa seurassa (omakustanteinen). Toivotaan kaunista kesäkeliä, jotta päästään terassille nauttimaan auringosta! Voit tulla piipahtamaan tai istua iltaa pitkän kaavan mukaan.
  • 15.6. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Torilla Kahvila Kulkurissa Tervetuloa nauttimaan herkullista aamupalaa yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti kuulumisia ja ajatuksia sekä nautitaan samalla Torielämästä ja auringonpaisteesta. Aamupalan hinta 10€ sisältää kahvi/tee, sämpylä runsailla täytteillä, herkullinen smoothie/hedelmäsalaatti sekä makean herkku. Ilmoittaudu Facebookin tapahtumaan, joka löytyy Forssan seudun Yrittäjänaisten suljetusta ryhmästä.
  • Syksyllä syyskuun 29.-30.9.2023 Yrittäjänaispäivät ja liittokokous Levillä.

Haluatko järjestää vielä yritysvierailun Yrittäjänaisille keväällä tai syksyllä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua hallituksen jäsenvastaava Amanda Harjulta.

Tägää Instagramissa @forssanseudunyrittajanaiset julkaisuihin, niin voimme jakaa niitä stooreissa ja näin saat postauksille lisää näkyvyyttä.

Myös Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry -Jäsensivustolle voit jakaa yrityksesi postauksia, kamppiksia jne. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Mukavaa äitienpäivää kaikille äideille! ❤️

Terveisin

Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus Tiina, Wilma, Karoliina, Kati, Cilla, Johanna ja Jaana Kuvasta puuttuu Amanda ja Jaana