Heti ensimmäisenä vietetään Naistenpäivää aamupalan merkeissä 8.3. Klo 8:30 Antin Konditoriossa. Ilmoitathan tulostasi Facebookin tapahtumassa tai laittamalla sähköpostia. Ihanaa naistenpäivää kaikille!

Maaliskuun neljäntenä lauantaina 23.3 yhdistyksemme järjestää Hyvinvointi tapahtuman, joka on ensimmäinen laatuaan. Tehtaankoulu täyttyy laajasta kattauksesta erilaisia yrittäjiä palveluineen ja tuotteineen. Laittakaa päivä kalenteriin ja tulkaa mestoille 10-15. Luvassa on näytteilleasettajien lisäksi kahviosta herkkuja ja kahvetta sekä erilaisia inspiroivia puheenvuoroja lavalla. Muistakaa täpätä Facebookin tapahtumaan osallistumisenne ja postauksia ja tapahtumia saa jakaa omissa ja yritystemme somessa, jotta saadaan paras mahdollinen näkyvyys ja kävijöitä paikalle.

Seuraava tärkeä tapahtuma on tämän vuoden vuosikokous keskiviikkona 27.3. Klo 18 panimokierroksella ja virallinen osuus alkaa klo 18:30 Olutmyllyn tiloissa Yrittäjänkaaressa. Ilmoitathan osallistumisesi Facebookin tapahtumaan tai laittamalla sähköpostia. Hallitukseen haetaan uusia jäseniä. Jos yhtään kiinnostaa, liity mukaan!  Pääset tutustumaan hallitustoimintaan matalalla kynnyksellä. Jos on kiinnostusta lähteä puheenjohtajaksi, niin sellainenkin pesti olisi tarjolla.

Keväällä ja kesällä tulossa lisää tapahtumia, joista sitten uusi hallitus tiedottaa. 

Aurinkoista kevättä toivottelee

Forssan Yrittäjänaisten hallituksesta

Jaana R, Wilma, Tiina, Amanda, Karoliina, Cilla, Kati, Johanna ja Jaana H