Forssan Joulunavaus lähestyy ja sponsoreita sekä vapaaehtoisia tarvitaan jälleen! Kaikki apu on tarpeen, jotta saadaan tänäkin vuonna hoidettua tapahtuma kunnialla maaliin. Vielä ehdit sponsoroimaan tapahtumaa pe 17.11. asti, jotta saat nimesi julkaisuihin mukaan. Jokainen euro auttaa, jotta yhdistys ei joudu tapahtuman isoksi maksumieheksi. Pääset tukemaan tapahtumaa vain 70€, jolla saat nimesi lehteen tai 300€ saat logosi näkyviin mainoksiin. Toimi nopeasti! 

Meidän yhdistykseen on liittynyt mukavasti uusia naisia, tervetuloa mukaan! Ja rohkeasti mukaan tapahtumiin, tunnelma on meidän tapahtumissa rento. Loppuvuodelle on tulossa vielä liuta mukavia tapahtumia. Valitse alta sinua kiinnostavat tapahtumat tai tule vaikka kaikkiin, tervetuloa mukaan! 

Tulevia tapahtumia: 

  • Yrittäjänaisten lounas perjantaina 17.11. klo 12 Värjärissä. Tule mukaan lounastamaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Lounas on omakustanteinen. Tervetuloa!
  • Vierailu Forssan kaunpungintalolla ti 21.11. klo 18. Keskustelua kaupunginjohtajan kanssa.
  • Sijoitusilta Säästöpankissa 22.11. klo 18 Keväällä pidettyyn Sijoitusiltaan toivottiin jatkoa ja entistäkin syvempää asiaa sijoittamisen tiimoilta. Ilmoittaudu Facebookin tapahtumassa mukaan viimeistään 15.11.
  • Yrittäjänaisten perinteinen Forssan Joulunavaus tulee taas su 3.12. Joulunavaukseen tarvitaan perinteisesti sponsoreita sekä vapaaehtoisia käsipareja mm. kahvioon ja puuronjakoon, jotta saadaan tapahtuma järjestettyä. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Facebook-ryhmän julkaisussa. Sponsorilaput on lähetetty teille sähköposteihin ja löytyy myös somesta. Jotta tapahtuma saadaan järjestettyä tarvitaan sponsoreita, mukaan pääset jo 70€ ja sillä saat nimesi Forssan lehteen ja mainoksiin tai 300€ lahjoituksella saat logosi näkyviin. Voit muistutella myös tuttuja yrittäjiä lähtemään mukaan sponsoroimaan tätä tapahtumaa (huom. 17.11. mennessä ehtii vielä julkaisuihin mukaan). Varaa kalenterista tuo päivä ja tule tekemään yhdessä ikimuistoinen koko perheen tapahtuma ❤️  Luvassa on joulupuuroa, glögiä, paloautoja, pienelle väelle hevosia ja koiria, laulua ja iloista tunnelmaa.
  • Yrittäjänaisten Perjantaiglögit 8.12 klo 18 Poreessa. Mennään yhdessä afterwörkeille, perjantaiskumpille, glögeille tai mikä sulle maistuukaan perjantain kunniaksi. Vietetään rennosti yhteistä aikaa pikkujoulutunnelmissa.
  • Joululounas klo 12 Ravintola Villassa. Yrittäjänaisille on varattu 10 hlön pöytä ja pääsemme yhdessä syömään jouluisen lounaan. Hinta 25€/hlö. Ilmoittaudu mukaan Facebookin tapahtumassa!
  • Keilaus Asenne Ry:n tyttöjen kanssa 13.12.23 klo 18 Forssan keilahallilla. Forssan seudun yrittäjänaiset starttasivat hienon yhteistyön Asenne Ry:n kanssa ja nyt pääsee viettämään tärkeää aikaa tyttöjen kanssa. Ilmoittaudu mukaan Facebookin tapahtumassa.
  • Härkäviikkojen Yrittäjäristeily 26.-27.1.24  Risteily järjestetään jo toista kertaa ja luvassa on yhteistyötä ja verkostoitumista kattavalla ohjelmalla. Ilmoittautuminen on auki, tsekkaa facebookin tapahtumasta lisää!
  • Keväällä lauantaina 23.3.2024 klo 10-15 on tulossa Hyvinvointipäivä teemalla Kauneus, terveys ja Hyvinvointi Forssassa Tehtaankoululla. Seudun yrittäjänaiset pääsevät esittelemään omia tuotteitaan ja palveluitaan kaikille avoimessa tapahtumassa. Paikat ovat nyt myynnissä: myyntipöytä 160×80 hinta meidän jäsenille 50€ ja jos haluaa tämän lisäksi pitää 10-15min esityksen lavalla hinta 70€. Ei jäsenille hinta on 150€ / 170€.  Merkitse päivä jo kalenteriisi ja voit alkaa miettimään mitä haluaisit myydä asiakkaille tapahtumassa, oli se sitten tuotteita, pikakampauksia tai -meikkejä, tapahtumia tai mitä vain kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää. Varaa paikkasi laittamalla viestiä sähköpostiin tai somen kanavissa 😊 Tapahtumaan on tulossa näytteilleasettajien lisäksi kahviota ja tapahtuman juontaa iki-ihana Tiina Lepola. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy. 

Tapahtumat löytävät Facebookista, käy naputtelemassa osallistumisesi tapahtumiin sieltä!

Voit kirjoittaa lyhyen esittelyn itsestäsi ja yrityksestäsi ja lähettää kuvan Cillalle / 045 154 4665, niin julkaisemme Instagramissa niitä. Tästä saat loistavan ilmaisen mainoksen ja lisäät tunnettuutta! Yhdessä olemme enemmän❤️

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille keväällä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää!

HUOMIO! Lisää Membookin perustietoihin OMA osoitetieto mm. muistamisia varten. Laita yrityksesi tiedot kohtaan yrityksen tiedot. 

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua hallituksen jäsenvastaava Amanda Harjulta.

Tägää Instagramissa @forssanseudunyrittajanaiset julkaisuihin, niin voimme jakaa niitä stooreissa ja näin saat postauksille lisää näkyvyyttä.

Myös Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry -Jäsensivustolle voit jakaa yrityksesi postauksia, kamppiksia jne. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Marraskuun terveisin Hallitus,

Tiina, Johanna, Karoliina, Cilla, Kati, Jaana, Wilma, Amanda ja Jaana 🌸