Syyskuussa meillä on ollut taas mukavia tapahtumia Yrittäjäjuhlaa, herkullista aamupalaa torilla ja lokakuun alussa aloitettiin yhteiset lounaat. Syyskuun lopulla Forssasta matkasi kolme Forssan seudun Yrittäjänaisten edustajaa liittokokoukseen ja Yrittäjänaispäiville Leville. Suomen yrittäjänaisille valittiin uusi hallitus ja käytiin läpi mm. brändiä ja yhdistysten vetovoimaisuutta. Ensi vuonna Yrittäjänaispäivät ovat meitä lähellä Hämeenlinnassa, eiköhän lähdetä sinne yhdessä isolla porukalla juhlistamaan Forssan seudun Yrittäjänaisia!

Meidän yhdistykseen on liittynyt mukavasti uusia naisia, tervetuloa mukaan! Ja rohkeasti mukaan tapahtumiin, tunnelma on meidän tapahtumissa rento. Syksylle on tulossa taas liuta mukavia tapahtumia. Valitse alta sinua kiinnostavat tapahtumat tai tule vaikka kaikkiin, tervetuloa mukaan! 

Tulevia tapahtumia: 

  • Yritysvierailu K-Rauta Forssaan perjantaina 27.10 klo 18. K-Rauta Forssan yrittäjä Pauliina Peltola ja Arkkitehtitoimiston Päivi Vuori kutsuvat yrittäjänaiset Sisustusiltaan, jossa pääset suunnittelemaan oman moodboardin. Paikan päällä tarjoilua. Ilmoittaudu mukaan Facebookin tapahtumassa 20.10. mennessä.
  • Syksyn viinit Poreessa pe 10.11. klo 18 Pääsemme maistelemaan syksyn viinejä Krista Mänttärin opissa. Syksyn viinit ja pikkusuolainen 50€. Sitovat ilmoittautumiset Facebookin tapahtumaan 6.11. mennessä!
  • Yrittäjänaisten lounas perjantaina 17.11. klo 12 Värjärissä. Tule mukaan lounastamaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Lounas on omakustanteinen. Tervetuloa!
  • Sijoitusilta Säästöpankissa 22.11. klo 18 Keväällä pidettyyn Sijoitusiltaan toivottiin jatkoa ja entistäkin syvempää asiaa sijoittamisen tiimoilta. Ilmoittaudu Facebookin tapahtumassa mukaan viimeistään 15.11.
  • Yrittäjänaisten perinteinen Forssan Joulunavaus tulee taas su 3.12. Joulunavaukseen tarvitaan perinteisesti sponsoreita sekä vapaaehtoisia käsipareja mm. kahvioon ja puuronjakoon, jotta saadaan tapahtuma järjestettyä. Sponsorilaput on lähetetty teille sähköposteihin ja löytyy myös somesta. Jotta tapahtuma saadaan järjestettyä tarvitaan sponsoreita, mukaan pääset jo 70€ ja sillä saat nimesi Forssan lehteen ja mainoksiin. Voit muistutella myös tuttuja yrittäjiä lähtemään mukaan sponsoroimaan tätä tapahtumaa. Varaa jo kalenterista tuo päivä ja tule tekemään yhdessä ikimuistoinen koko perheen tapahtuma ❤️ 
  • Yrittäjänaisten Perjantaiglögit 8.12 klo 18. Mennään yhdessä afterwörkeille, perjantaiskumpille, glögeille tai mikä sulle maistuukaan perjantain kunniaksi. Vietetään rennosti yhteistä aikaa pikkujoulutunnelmissa. Paikka tarkentuu myöhemmin.
  • Keväällä lauantaina 23.3.2024 on tulossa Hyvinvointipäivä teemalla Kauneus, terveys ja Hyvinvointi Forssassa Tehtaankoululla. Seudun yrittäjänaiset pääsevät esittelemään omia tuotteitaan ja palveluitaan kaikille avoimessa tapahtumassa. Merkitse päivä jo kalenteriisi ja voit alkaa miettimään mitä haluaisit myydä asiakkaille tapahtumassa, oli se sitten tuotteita, pikakampauksia tai -meikkejä, tapahtumia tai mitä vain kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää. 

Tapahtumat löytävät Facebookista, käy naputtelemassa osallistumisesi tapahtumiin sieltä!

Voit kirjoittaa lyhyen esittelyn itsestäsi ja yrityksestäsi ja lähettää kuvan Cillalle / 0451544665, niin julkaisemme Instagramissa niitä. Tästä saat loistavan ilmaisen mainoksen ja lisäät tunnettuutta! Yhdessä olemme enemmän❤️

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille keväällä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! 

HUOMIO! Lisää Membookin perustietoihin OMA osoitetieto mm. muistamisia varten. Laita yrityksesi tiedot kohtaan yrityksen tiedot. 

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua hallituksen jäsenvastaava Amanda Harjulta.

Tägää Instagramissa @forssanseudunyrittajanaiset julkaisuihin, niin voimme jakaa niitä stooreissa ja näin saat postauksille lisää näkyvyyttä.

Myös Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry -Jäsensivustolle voit jakaa yrityksesi postauksia, kamppiksia jne. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Lokakuisin terveisin Hallitus,

Tiina, Johanna, Karoliina, Cilla, Kati, Jaana, Wilma, Amanda ja Jaana 🌸