Syyskuun alussa vietettiin upeita koko seutukunnan yhteisiä Yrittäjäjuhlia Eerikkilässä Tammelassa. Nautittiin upeasta tunnelmasta, herkullisesta ruuasta, iloisesta puheen sorinasta, naurusta ja yhteisyöstä. Tapahtumassa palkittiin vuoden yrittäjät ja vuoden Yrittäjänainen, vielä kerran paljon onnea Tuula Tykki!

Olemme saaneet paljon kiitosta meidän positiivisesta pöhinästä ja kuinka helppoa on tulla meidän rentoihin tapahtumiin mukaan. Aamupaloilla, lounailla ja perjantaiskumpilla vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia rennosti aiheesta ja aiheen vierestä. Syksylle on tulossa taas mukavia rentoja tapahtumia, tervetuloa mukaan ! 

Tulevia tapahtumia: 

  • Syksyllä syyskuun 29.-30.9.2023 Yrittäjänaispäivät ja liittokokous Levillä.
  • Yrittäjänaisten lounas perjantaina 6.10. klo 12 Pikku Pistrinassa. Tule mukaan lounastamaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Lounas on omakustanteinen. Tervetuloa!
  • Yritysvierailu K-Rauta Forssaan perjantaina 27.10 klo 18. K-Rauta Forssan yrittäjä Pauliina Peltola ja Arkkitehtitoimiston Päivi Vuori kutsuvat yrittäjänaiset Sisustusiltaan, jossa pääset suunnittelemaan oman moodboardin. Paikan päällä tarjoilua. Ilmoittaudu mukaan Facebookin tapahtumassa 20.10. mennessä.
  • Yrittäjänaisten lounas perjantaina 17.11. klo 12 Värjärissä. Tule mukaan lounastamaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Lounas on omakustanteinen. Tervetuloa!
  • Yrittäjänaisten perinteinen Forssan Joulunavaus tulee taas su 3.12. Joulunavaukseen tarvitaan perinteisesti sponsoreita sekä vapaaehtoisia käsipareja mm. kahvioon ja puuronjakoon, jotta saadaan tapahtuma järjestettyä. Lisätietoja ja sponsorilaput ovat tulossa pian jakoon. Varaa siis nyt jo kalenterista tuo päivä ja tule tekemään yhdessä ikimuistoinen koko perheen tapahtuma ❤️ 
  • Yrittäjänaisten Perjantaiglögit 8.12 klo 18. Mennään yhdessä afterwörkeille, perjantaiskumpille, glögeille tai mikä sulle maistuukaan perjantain kunniaksi. Vietetään rennosti yhteistä aikaa pikkujoulutunnelmissa. Paikka tarkentuu myöhemmin.
  • Keväällä lauantaina 23.3.2024 on tulossa Hyvinvointipäivä teemalla Kauneus, terveys ja Hyvinvointi Forssassa Tehtaankoululla. Seudun yrittäjänaiset pääsevät esittelemään omia tuotteitaan ja palveluitaan kaikille avoimessa tapahtumassa. Merkitse päivä jo kalenteriisi ja voit alkaa jo miettimään mitä haluaisit myydä asiakkaille tapahtumassa, oli se sitten tuotteita, pikakampauksia tai -meikkejä, tapahtumia tai mitä vain kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää. 

Tapahtumat löytävät Facebookista, käy naputtelemassa osallistumisesi tapahtumiin sieltä!

Muista hyödyntää Forssan seudun Yrittäjänaisten Facebook ryhmää sekä tägätä Instagram postauksiin ja stooreihin @forssaneudunyrittajanaiset, niin koetamme jakaa niitä mahdollisuuksien mukaan stooreihin, jotta saadaan lisää näkyvyyttä teidän yrityksille. Olisi mukava, jos jokainen teistä jakaisin oman yrityksen julkaisun tai kirjoittaisi esittelyn itsestään Facebookin ryhmään, kuka on ja mitä tekee! Näin tutustutaan toisiimme paremmin, eikä sitä tiedä mitä yhteistyökuvioita sieltä kehkeytyy. 

Voit kirjoittaa lyhyen esittelyn itsestäsi ja yrityksestäsi ja lähettää kuvan Cillalle / 0451544665, niin julkaisemme Instagramissa niitä. Tästä saat loistavan ilmaisen mainoksen ja lisäät tunnettuutta! Yhdessä olemme enemmän❤️

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille syksyllä tai keväällä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! 

HUOMIO! Lisää Membookin perustietoihin OMA osoitetieto mm. muistamisia varten. Laita yrityksesi tiedot kohtaan yrityksen tiedot. 

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua hallituksen jäsenvastaava Amanda Harjulta.

Tägää Instagramissa @forssanseudunyrittajanaiset julkaisuihin, niin voimme jakaa niitä stooreissa ja näin saat postauksille lisää näkyvyyttä.

Myös Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry -Jäsensivustolle voit jakaa yrityksesi postauksia, kamppiksia jne. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Syysterveisin Hallitus,

Tiina, Johanna, Karoliina, Cilla, Kati, Jaana, Wilma, Amanda ja Jaana 🌸