Niin se vaan on jo elokuu ja ollaan taas uuden alussa. Arki ja koulut pyörähtävät käyntiin ja nautitaan loppukesän viimeisitä päivistä. Hallitus palasi kesätauolta ja pidettiin ensimmäinen kokous, lue tulevista tapahtumista lisää alta ja tule mukaan sulle sopiviin tapahtumiin tai vaikka kaikkiin. Ollaan saatu kesän aikana uusi jäseniä, Tervetuloa ja rohkeasti mukaan vaan! ❤️ 

Muista hyödyntää Forssan seudun Yrittäjänaisten Facebook ryhmää sekä tägätä Instagram postauksiin ja stooreihin @forssaneudunyrittajanaiset, niin koetamme jakaa niitä mahdollisuuksien mukaan stooreihin, jotta saadaan lisää näkyvyyttä teidän yrityksille. Olisi mukava, jos jokainen teistä jakaisin oman yrityksen julkaisun tai kirjoittaisi esittelyn itsestään Facebookin ryhmään, kuka on ja mitä tekee! Näin tutustutaan toisiimme paremmin, eikä sitä tiedä mitä yhteistyökuvioita sieltä kehkeytyy. 

Voit kirjoittaa lyhyen esittelyn itsestäsi ja yrityksestäsi ja lähettää kuvan Cillalle / 0451544665, niin julkaisemme Instagramissa niitä. Tästä saat loistavan ilmaisen mainoksen ja lisäät tunnettuutta! Yhdessä olemme enemmän❤️

Tulevia tapahtumia: 

  • pe 11.8. Holjat skumpat Pikku Pistrinassa,  ilmoittaudu mukaan Holjien etkoille Facebook tapahtumassa tai ilmesty vain paikalle! Nautitaan holjasta tunnelmasta ja ihmisvilinästä Forssassa.
  • Lauantai 9.9.2023 Juhlitaan koko seudun yhteistä Yrittäjäjuhlaa Eerikkilässä, ilmoittaudu mukaan 26.8. mennessä! Tulossa hauskat juhlat koko seudun voimin, nähdään siellä 🙂 ilmoittaudu mukaan tästä https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlzTzL_TCt3_N9EmYz71rEI2wkSMhz7zQYazGBKfRoBplejQ/viewform
  • ti 12.9. klo8:30 Yrittäjänaisten aamupala Torilla Kahvila Kulkurissa Tervetuloa nauttimaan herkullista aamupalaa yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan rennosti kuulumisia ja ajatuksia sekä nautitaan samalla Torielämästä. Aamupalan hinta 10€ sisältää kahvi/tee, sämpylä runsailla täytteillä, herkullinen smoothie/hedelmäsalaatti sekä makea herkku. Ilmoittaudu Facebookin tapahtumaan, joka löytyy Forssan seudun Yrittäjänaisten suljetusta ryhmästä. Säävaraus.
  • Syksyllä syyskuun 29.-30.9.2023 Yrittäjänaispäivät ja liittokokous Levillä.
  • Yrittäjänaisten lounas perjantaina 6.10. klo 12 Pikku Pistrinassa. Tule mukaan lounastamaan ja verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Lounas on omakustanteinen. Tervetuloa!

Ensi keväälle olemme järjestämässä Hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyvää tapahtumaa. Laita viestiä tähän sähköpostiin, 

mikäli olet kiinnostunut, niin pääset mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan tapahtumaa.

Haluatko järjestää yritysvierailun Yrittäjänaisille syksyllä? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! 

HUOMIO! Lisää Membookin perustietoihin OMA osoitetieto mm. muistamisia varten. Laita yrityksesi tiedot kohtaan yrityksen tiedot. 

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua hallituksen jäsenvastaava Amanda Harjulta.

Tägää Instagramissa @forssanseudunyrittajanaiset julkaisuihin, niin voimme jakaa niitä stooreissa ja näin saat postauksille lisää näkyvyyttä.

Myös Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry -Jäsensivustolle voit jakaa yrityksesi postauksia, kamppiksia jne. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Vielä kesäisin terveisin Hallitus,

Tiina, Johanna, Karoliina, Cilla, Kati, Jaana, Wilma, Amanda ja Jaana 🌸