Toukokuussa oli mukavia kevättapahtumia. Rentoutus-piknikillä huollettiin kehoa, rentouduttiin ja herkuteltiin lopuksi maittavilla eväillä upeissa Kehräämön maisemissa. Yritysvierailu Puhtoisella toi hyviä vinkkejä kevätsiivoukseen sekä lisää tietoa suomalaisista ja ekologisista tuotteista siivoukseen ja ihonhoitoon. Perjantai-skumppa oli keväällä pariinkin otteeseen, siellä on rennoissa merkeissä syöty, juotu ja vaihdettu kuulumisia. Kiitos kaikille osallistujille!

Tulevia tapahtumia:

  • 17.6. kello 18 Perjantai-skumppa Pikku Pistrinassa. Saavu viettämään mukavaa kesäiltaa Yrittäjänaisten kanssa. Voit saapua yksin tai ottaa ystäväsi mukaan rennosti after workeille! Voit juoda skumpan, kahvin tai nauttia vaikka hyvästä ruuasta. Rentoa illan viettoa samanhenkisten naisten kanssa! Tämän vuoden uusille jäsenille ilmainen lasillinen.
  • 1.10.2022 kello 17 Forssan Seudun Yrittäjänaisten 75v juhlat Työväentalolla. Varaa jo nyt päivä kalenteristasi, luvassa on upeat ja unohtumattomat juhlat, Vuoden kovimmat bileet!
  • Yrittäjänaispäivät ja Liittokokous Iisalmessa 23.-25.9.2022. Ilmoittaudu mukaan ja lähdetään edustamaan Forssaa porukalla. Onko sinulla mielessä Vuoden Yrittäjänainen? Vuoden yrittäjänainen paljastetaan Yrittäjänaispäivillä.

Haluatko järjestää syksyllä yritysvierailun Yrittäjänaisille? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Syksyllä tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Kesä on täällä! Nautitaan auringonsäteistä, lämmöstä ja vihreästä luonnosta. Muistetaan ottaa rennosti ja vähän lomaillakin! 

Kesäisin terveisin,
Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus 🌸