Syksy tekee taas tuloaan, terveiset hallitukselta!

Toivottavasti olette päässeet nauttimaan kesästä, valosta ja hienoista tapahtumista ympäri Forssan seutua. Käännetään katseet jo pikkuhiljaa kohti syksyä ja sen tapahtumia. Alle on koottu muutama rento pienempi tapahtuma sekä isompia spektaakkeleita kuten Forssan seudun yrittäjänaisten 75v juhlat 1.10. 

Tulevia tapahtumia:

  • 12.8. kello 19 Perjantai-skumppa Pikku Pistrinassa. Saavu viettämään mukavaa kesäiltaa Yrittäjänaisten kanssa. Voit saapua yksin tai ottaa ystäväsi mukaan rennosti after workeille! Voit juoda skumpan, kahvin tai nauttia vaikka hyvästä ruuasta. Rentoa illan viettoa samanhenkisten naisten kanssa! Tämän vuoden uusille jäsenille ilmainen lasillinen.
  • 22.9. kello 8:30 Yrittäjänaisten aamupala Ravintola Villassa Tervetuloa nauttimaan herkullinen aamupala yhdessä Yrittäjänaisten kanssa, vaihdetaan kuulumisia ja ajatuksia tulevasta syksystä rennoissa merkeissä.
  • 23.-25.9.2022 Yrittäjänaispäivät ja Liittokokous Iisalmessa Vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan ja lähdetään edustamaan Forssaa porukalla. Sinulle on tullut sähköpostiin ilmoittautumislinkki ja lisätietoja Suomen Yrittäjänaisten jäsenkirjeessä.
  • 1.10. kello 17 Forssan Seudun Yrittäjänaisten 75v juhlat Työväentalolla. Varaa jo nyt päivä kalenteristasi, luvassa on upeat ja unohtumattomat juhlat, Vuoden kovimmat bileet!
  • 27.11. Forssan Joulunavaus järjestäjinä Forssan Seudun Yrittäjänaiset Ry Perinteinen joulunavaus järjestetään taas ja tapahtumaan tarvitaan niin sponsoreita, kuin apukäsiäkin. Laita päivä jo kalenteriisi ylös, tehdään tapahtumasta ikimuistoinen!

Haluatko järjestää syksyllä yritysvierailun Yrittäjänaisille? Laita viestiä tähän sähköpostiin tai hallitukselle, niin sovitaan lisää! Syksyllä tulossa mielenkiintoisia yritysvierailuita.

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi? Lisää Membookkiin omat yritystiedot, saat sitä kautta hyvää ja ilmaista näkyvyyttä. Voit pyytää apua esim. Amanda Harjulta tai Elise Anttiselta. 

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Kesäisin terveisin

Forssan seudun yrittäjänaisten hallitus 🌸